۷ مطلب در آبان ۱۳۹۵ ثبت شده است


تازه از راه مدرسه رسیده بود رودبه مادر کرد وبی مقدمه گفت:

-بابایی که از ماموریت برمی گرده

- نگاهی به قامت دخترک کردوگفت:هروقت حرم امن شدبابا خودش می آید 

  دلشوره خواب دیشب راداشت در همین افکار بود که خبری از تلویزیون پخش شد که می گفت :

ورود پیکر 8 شهیدمدافع حرم به کشور

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ آبان ۹۵ ، ۰۲:۳۴
اعظم سادات سرآبادانی

رنجر صابرین همانند قمربنی هاشم شد

همسر شهید مدافع حرم «فرشاد حسونی زاده» بابیان اینکه همسرم دو روز مانده به محرم در 20 مهرماه 1394 به شهادت رسید گفت: او جانباز شیمیایی عملیات فاو و در میان گروه های مردمی سوری به دلیل تخصصش به رنجر معروف بود؛ پیکر شهید حسونی زاده هنگام شهادت همانند قمر بنی هاشم شد.

بخش فرهنگ پایداری تبیان
فرشاد حسونی زاده

«زینت موالی» همسر شهید مدافع حرم فرشاد حسونی زاده در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حیات بابیان اینکه همسرم متولد 1344 و عضو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود گفت: ما سال 1364 با یکدیگر ازدواج کردیم و سه فرزند به نام های ناصر 29 ساله، زهرا 26 ساله و روح الله 19 ساله داریم.

جانباز فاو

وی بابیان اینکه فرشاد در طول 8 سال جنگ تحمیلی در جبهه ها بوده و جانباز شیمیایی بود تصریح کرد: پس از جنگ به هیچ نهادی مراجعه نکرد و جانبازی اش را اعلام نکرد، زیرا اعتقاد داشت مشکل شیمیایی او یادگاری از جنگ و عملیات فا و است، او طی این سال ها از ناحیه ریه بسیار زجر کشید و با کوچک ترین سرماخوردگی از پا می افتاد.
 


جهاد پایان ناپذیر

این همسر شهید مدافع حرم در پاسخ به این سوال که با توجه به جانباز شمیایی بودن و مشکلات همسرتان چگونه با رفتن او به سوریه موافقت کردید خاطرنشان کرد: در طول 30 سال زندگی با فرشاد در مورد هیچ کاری با او مخالفت نکردم، زیرا هدف و مسیر ما یکی بود، ما در طول زندگی ذره ای از خط ولایت فقیه عدول نکردیم ولی به او گفتم که شما 30 سال خدمتت در سپاه پر شده و شاید دیگر نیازی به رفتنت نباشد ولی او معتقد بود که جهاد تمام شدنی نیست و هر زمان اسلام در خطر باشد باید دفاع کرد.

پدر نرو

وی در ادامه افزود: به دلیل حضور مداوم همسرم د ر عملیات ها فرزندانم او را بسیار کم می دیدند ولی روح الله پسر کوچکم بسیار به او وابسته بود و می گفت که پدر نرو من به شما احتیاج دارم ولی فرشاد می گفت پسرم تو هم در زندگی خواسته های مخصوص به خود د آری خوب است که من به تو بگویم به دنبال آن ها نرو؟ من باید به سوریه بروم.

رنجر مدافع

موالی با اشاره به اینکه همسرم به صورت داوطلبانه و از طریق سپاه اواخر سال 1392 به سوریه رفت گفت: او 2 سال و 6 ماه در سوریه بود، او فرمانده عملیات و نیروی ویژه صابرین بود که مسئولیت آموزش نیروهای مردمی در سوریه را به عهده داشت، او دوره های آموزشی مختلف و چتربازی را دیده بود و در کل تکاور به شمار می رفت، گروه های مردمی سوریه به دلیل تخصصش لقب رنجر به او داده بودند.

آزادسازی باغ انگور

وی بابیان اینکه همسرم با الهام از شهادت خود مرا در سفر آخر به سوریه با خود برد اظهار داشت: بار آخری که می رفت به من گفت باهم می رویم و چند روز بعد هم برمی گردیم و این سری بیشتر پیش روح الله می مانیم، من با نیت 3 روزه به سوریه رفتم که با او برگردم ولی این مدت به ده روز تبدیل شد آخر 14 مهرماه بود که به من گفت شما برگرد و من یک هفته دیگر نزد شما هستم، در مدتی که من پیش او در سوریه بودم عملیاتی بزرگ در قنیطره منطقه ای در سوریه برای گرفتن باغ بزرگ انگور در جریان بود که آن ها باغ را گرفتند و ژس هایش نیز موجود است.

همسر شهید مدافع حرم حسونی زاده ادامه داد: در عملیات قنیطره نبرد تن به تن شده بود، سردار ابویوسف یکی از مدافعین با من تماس گرفت که چند روز از همسرم نگه داری کنم تا بهبود پیدا کند زیرا به دلیل عارضه شیمیایی همه مفصل هایش از بین رفته بود و زانوانش دچار مشکل شده بود، او دو روز استراحت کرد ولی تأکید داشت که باید برود زیرا سوری ها بدون او کار نمی کنند، فرشاد عرب زبان بود و می توانست با آن ها مکالمه کند در نهایت از او می خواهند به مقر باز گردد تویوتا را دنبالش می فرستند ولی فرشاد در عملیات مهمات کم می آورد و خمپاره ای به او اصابت می کند.


همانند حضرت عباس (ع)

وی پیکر شهید حسونی زاده را مشابه پیکر حضرت عباس (ع) دانست و گفت: تیری به پای او اصابت کرده بود که زمانی که پیکرش را دیدم ران پایش خالی شده بود، چشمانش کور شده بود که تخلیه کرده بودند، سینه اش پاره شده بود و انگشتان دستش به کل قطع شده بود، فرشاد دو روز مانده به محرم 20 مهرماه 1394 به شهادت رسید و 2 روز بعد پیکرش به تهران رسید و یگان صابرین برای او مراسم گرفت و تشییع نیز در اهواز انجام شد و 26 مهرماه در گلزار شهدای اهواز به خاک سپرده شد.

زمین طاقت نیاورد

همسر شهید مدافع حرم حسونی زاده در مورد سیره رفتاری این شهید بزرگوار اظهار داشت: من هر چه از بزرگی او بگویم کم است، به نظر من زمین طاقت سنگینی روح بزرگ او را نداشت، او بسیار به پدر و مادرش احترام می گذاشت و در همسر داری و تربیت فرزندان نمونه بود، یکی از خصوصیات بارز او تا پایان عمر دیدار با خانواده شهدا و رسیدگی به مشکلات مردم و باز کردن گره از زندگی شان بود، او هیچ وقت راهش را از امام (ره) جدا نکرد.

نگران جنگ باش

وی در مورد صحبت های آخر باهمسر شهید خود گفت: زمانی که در سوریه بودم تحولاتی روی داد که همسرم به من گفت این سفر آخرم است و ممکن است دیگر نباشم می خواهم خودت و بچه ها آماده باشید و منتظرم نمانید که من گفتم من 30 سال منتظر شما بودم و مطمئن باشید که محکم محکم هستم و می خواهم تنها نگرانی شما جنگ باشد و بس. آنجا بود که متوجه شدم حضرت زینب (س) مرا دعوت کرده تا پیکر همسرم را بیاورم بعدازآن به زیارت ایشان رفتم و گفتم نمی دانم در دل همسرم چه می گذرد ولی هر چه می خواهد به او بدهید و صبرش را هم به من.

شکر خدا شهید شد

موالی با تأکید بر اینکه همسرم در سوریه به جز شهادت حرف دیگری نداشت، اظهار داشت: مدافعین حرم هنگامی که مظلومین سوری را می بینند دیگر نمی توانند آرام بنشینند، هنگامی که همسرم به شهادت رسید من فقط در خانه قدم می زدم و فکر می کردم که چقدر شهادت برای فرشاد شیرین بوده و این شیرینی را در خودم نیز حس می کردم و فقط می گفتم خدا یا شکرت ولی به خاطر بی تابی روح الله نتوانستم نماز شکر بخوانم تا اینکه پسر بزرگم آمد، بعدها به من گفت که می خواستم بیایم جلو بگویم مادر چرا پدرم را نیاوردی ولی وقتی دیدم خدا را شکر می کنی از خودم خجالت کشیدم.

مدافع حرم

رضایت نامه ده انگشتی مادر

وی در پاسخ به این سوال که آیا راضی هستید که پسرهایتان راه پدر را ادامه دهند، گفت: به قول همسرم شهادت بالاترین سقف ایمان است، من همیشه گفتم که به لباس مشکی عقیده ای ندارم به ویژه برای شهدا ولی به پسرانم گفتم من این قدر لباس مشکی می پوشم و لباس عزا را درنمی آورم تا پرچم پدرتان را در دست یکی از شما ببینم، خودم شخصاً به قرارگاه اهواز رفتم و گفتم من از مرگ نمی ترسم و با ده انگشتم امضای رضایت خود را برای رفتن پسرم ناصر به سوریه پای برگه می زنم ولی به من گفتند که سردار سلیمانی تأکید کردند که یک شهید برای هر خانواده کافی است، ناصر پسرم هنوز هم التماس می کند که برود همسرش هم تأکید دارد که بابا فرشاد درراه حق رفت دلیلی ندارد من هم جلوی ناصر را بگیرم.


منبع: حیات
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۵ آبان ۹۵ ، ۱۹:۳۵
اعظم سادات سرآبادانی


هم اکنون خانواده شهید خبرنگار مدافع حرم محسن خزایی در معراج شهدای تهران با شهیدشان دیدار کردند.
به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، هم اکنون خانواده شهید خبرنگار مدافع حرم محسن خزایی در معراج شهدای تهران با شهیدشان دیدار کردند.
 
عکس/ اولین دیدار خانواده با محسن خزایی بعد از شهادت 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ آبان ۹۵ ، ۲۰:۱۶
اعظم سادات سرآبادانی


«غریب زینب» درست یک سال قبل، طی در سن 24 ساله‌گی،طی نبرد با «مزدوران سعودی» و «پیروان اسلام آمریکایی» بال در بال ملائک گشود
به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق،«محمدعلی غسان حمود» به تاریخ 18 اردیبهشت 1374 شمسی، در روستای «شحین» متولد شد. در نوجوانی به صفوف «مقاومت اسلامی» پیوست و چندی قبل، داوطلبانه به یگان های مدافع حرم «بانوی مقاومت، حضرت زینب کبری(سلام الله علیها)» در «سوریه» ملحق شد. «محمدعلی» مانند همه‌ی مجاهدان «حزب‌الله»، باید برای خود نامی جهادی انتخاب می کرد و او «غریب زینب» را برگزید.
«محمدعلی غسان حمود» روز 25 آبان 1394شمسی(یک سال قبل)، در نبرد با «مزدوران سعودی» و «پیروان اسلام آمریکایی» بال در بال ملائک گشود.
 
روحمان با یادش شاد
هدیه به روح بلندپروازش صلوات
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
 
«غریبِ زینب» یک سال قبل شهید شد+عکس 
 
«غریبِ زینب» یک سال قبل شهید شد+عکس 
 
«غریبِ زینب» یک سال قبل شهید شد+عکس 
 
«غریبِ زینب» را بشناسیم+عکس 
 
«غریبِ زینب» را بشناسیم+عکس 
 
«غریبِ زینب» یک سال قبل شهید شد+عکس
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ آبان ۹۵ ، ۲۰:۱۵
اعظم سادات سرآبادانی
در گفت و گوی دفاع پرس با «حبیب عبداللهی» مطرح شد؛
جانباز مدافع حرم با اشاره به اینکه امروز بی توجهی و ساده انگاری‌ها فرهنگ شهادت را با خطر رو به رو کرده است، گفت: برخی شبهات مطرح شده در خصوص مدافعان حرم باید از سوی خواص و نخبگان پاسخ داده شود.
به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، «حبیب عبداللهی» جانباز مدافع حرم با اشاره به مسئولیت امروز مردم و مسئولان در قبال مدافعان حرم اظهار داشت: مردم به رسالت خود در قبال مدافعانی که زحمت کشیده اند، عمل کرده و می کنند و هیچ کوتاهی از آن ها سر نزده است؛ اما سوال من این است، مسئولان چگونه ادای دین کرده اند؟

وی با گلایه از برخی خواص جامعه گفت: برخی از خواص در مواجهه با این مسئله آنطور که باید و شاید به این وظیفه عمل نکردند و امروز شاهد یک سری شبهات در خصوص مدافعان حرم در بین افراد جامعه هستیم که هرچند پیش پا افتاده است؛ ولی مطرح شده و می شود، از این رو می طلبد که از سمت نخبه ها و خواص پاسخی در خور شان ارایه شود؛ اما متاسفانه این مهم انجام نشده است.

عبداللهی تصریح کرد: این گله به شخص نیست، گله به یک جریان است که هنوز بعد از 40 سال آنطور که باید به آن پرداخته نشده است. اتفاقی که باید می افتاد، حضور پررنگ نخبه ها و خواص برای پاسخ گویی و ابهام زدایی بود که نیفتاد و باعث شد امروز برخی از ابعاد جبهه مقاومت، ایثار و جریان شهادت و شهادت طلبی مهجور بماند.

این جانباز مدافع حرم بیان کرد: همواره دغدغه و تاکید مقام معظم رهبری بر مسئله تبیین درست فرهنگ جهاد و شهادت بوده است، آنقدر این دغدغه برای حضرت آقا مهم است که می فرمایند: «زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست»، حال باید ببینیم این زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا تنها شامل جمع آوری کتاب و خاطرات می شود؟! یا اینکه ببینیم کدام شهید نماز شب می خواند و فلان شهید چه ویژگی منحصر به فردی داشت؟! اگر چه بیان این مسائل خوب است؛ ولی همه چیز نیست.

وی تصریح کرد: باید فضایی برای بحث های تحلیلی فراهم شود و پدران و مادران و گروهی که در مواجهه با موضوع شهادت هستند، بنیه قوی اعتقادی پیدا کنند و قدرت اقناع دیگران را داشته باشند.

عبداللهی با اشاره به این موضوع که نتوانسته ایم مدافعان حرم را درست به جامعه معرفی کنیم، گفت: این اتفاق ناگوار است، ما باید دینمان را به آن ها ادا کنیم. وقتی نتوانستیم آنها را به جامعه خودمان معرفی کنیم، نمی توانیم توقع معرفی مدافعان حرم به جامعه جهانی را داشته باشیم.

وی در ادامه افزود: رزمندگانی که به جبهه دفاع از حرم می روند از یک سری مرزها عبور می کنند و به نوعی مدافع خطرهای احتمالی که سمت ما می آیند، هستند. یعنی قدم در مسیری گذاشتند که مدافع حرم، ناموس، حریم ولایت، ارزش ها و اعتقادات هستند. بر کسی پوشیده نیست آنچه که این مسیر را تهدید می کند، بی توجهی ها و ساده انگاری هاست.

عبداللهی خاطرنشان کرد: اگر کشورهای دیگر یک هزارم فرهنگ حماسه و شهادت و وقایع بزرگی چون دفاع مقدس، انقلاب اسلامی و جبهه مقاومت که در کشور ما اتفاق افتاده را داشتند از آن بهره برداری های فرهنگی و اعتقادی بسیاری می کردند؛ ولی ما در این باره کم کار هستیم و بی توجهی و ساده رد شدن از کنار این مسائل می تواند به پایه و اساس فرهنگ جهاد آسیب برساند.
منبع: دفاع پرس
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ آبان ۹۵ ، ۲۰:۱۴
اعظم سادات سرآبادانی
آیین رونمایی از 12 عنوان کتاب دفاع مقدس برگزار شد
امیر سرتیپ پوردستان، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی در آیین رونمایی از 12 عنوان کتاب ارتش، با تاکید بر ضرورت دوری از تعصب در نگارش تاریخ دفاع مقدس گفت: اگر بتوان سرگذشت قهرمانان دوران دفاع مقدس را فارغ از توصیفات رایج در ادبیات دفاع مقدس معرفی کرد برای جوانان کاربردی‌تر خواهد بود.
به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق از ایبنا، آیین رونمایی از 12 عنوان کتاب دفاع مقدس انتشارات سوره سبز با حضور امیرسرتیپ احمد پوردستان، فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، سرهنگ پاشاپور، رئیس سازمان ایثارگران نیروی زمینی ارتش و محمود صلاحی، رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در فرهنگسرای ارسباران صبح امروز دوشنبه (24 آبان‌ماه) برگزار شد.
 
لزوم انتقال کارنامه دفاع‌مقدس به نسل‌های بعد
امیر سرتیپ پوردستان در سخنانی با اشاره به رونمایی از 12 عنوان کتاب ارتش اظهار کرد: امروز شاهد رونمایی از کتاب‌هایی هستیم که رشادت‌های رزمندگان نیروی زمینی را به تصویر کشیده‌اند و کتاب‌هایی که نشان می‌دهند سربازان ارتش در عهد خود با رهبر پابرجا مانده‌اند و هنوز هم بر این عهد ایستادگی می‌کنند.
 
وی ادامه داد: اگر برگ‌های تاریخ را ورق بزنیم بیشتر با این پایداری‌ها آشنا خواهیم شد. رشادت پایداری از آن تمام رزمندگان سپاه، ارتش و بسیج بود و باید این رشادت‌ها در قالب کتاب به مرزهای آینده منتقل شوند تا آنها هم از حریم کشور و ولایت دفاع کنند.
 
فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ادامه سخنانش به شکست مذبوحانه آمریکا در جریان وقوع انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: کشور ما مهمترین قمر آمریکا بود ما گسترده‌ترین مرز را با شوروی داشتیم. بازار فروش محصولات آمریکا بودیم و جبهه مقابله ورشو محسوب می‌شدیم اما انقلاب اسلامی تمام نقشه‌های آمریکا نقش برآب کرد و افزون بر این ادبیات و فرهنگ تازه‌ای با خود آورد که آمریکایی‌ها همواره بیم صدور آن به منطقه و جهان را داشتند. آنها از هر اهرم و ابزاری برای مقابله با صدور فرهنگ انقلاب بهره گرفته‌اند اما نتوانستند مانع از بالندگی نظام ما شوند.
 
وی در بخش دیگری از سخنانش به خدماتی که ارتش جمهوری اسلامی ایران پس از انقلاب اسلامی به نظام داشت پرداخت و گفت: در فاصله 22 بهمن 1357 تا 31 شهریور 59 نیروی زمینی 2هزار شهید تقدیم انقلاب کرد و این نشان دهنده عمق تدین نیروی زمینی است. از میان 48 هزار شهید ارتش، 46 هزار تن متعلق به نیروی زمینی ارتش است. همچنین آموزش بیش از دو نیم میلیون سرباز را در طول جنگ داشته‌ایم. این کارنامه باید به نسل بعد منتقل شود و حیف است در سینه‌ها بماند. یکی از بهترین ابزار که می‌تواند این فرهنگ عاشورایی نیروی زمینی را به نسل بعد منتقل کند کتاب است. کتاب از معجزات پیامبر است و باید اهتمام ویژه‌ای برای ثبت فرهنگ و تاریخ دفاع‌مقدس در قالب کتاب داشته باشیم.
 
امیر پوردستان تاکید کرد: در حوزه‌های تاریخ، شعر و ... کارهای زیادی انجام شده است اما قطره‌ای از دریای دفاع مقدس نیست. نویسندگان و ناشران باید به رسالت زینبی خود عمل کنند.

آیا حیف نیست خاطرات شهیدان مکتوب نشود
محمود صلاحی در این برنامه ورود به هفته کتاب را تبریک گفت و افزود: انتخاب شایسته امیرسرتیپ پوردستان را برای رونمایی از آثار دفاع مقدس در نخستین روز از هفته کتاب و کتابخوانی می‌ستایم.
 
وی با اشاره به اینکه قبل از وقوع انقلاب اسلامی در حدود 2هزار و 700 تا 3هزار نسخه کتاب منتشر می‌شد در سال‌های پس از انقلاب شاهد انتشار سالی 67 تا 70هزار نسخه کتاب هستیم. ما اکنون بزرگترین نمایشگاه بین‌المللی را در کشورمان با موضوع کتاب برگزار می‌کنیم. پربازدیدترین نمایشگاه در کشورمان، نمایشگاه کتاب است با آنکه آخرین نمایشگاه کتاب در شهر آفتاب برگزار شد و بیم آن می‌رفت که استقبال چندانی از آن نشود اما آمار نشان می‌دهد که حتی روزی تا 700 هزار بازدید هم از این نمایشگاه شده بود.
 
رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران سپس به دیدار مشترک خود و علی جنتی از نمایشگاه مسکو اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه فقط 60 تا 50 هزار بازدیدکننده داشت. بزرگترین فروشگاه مسقف کتاب متعلق به کشور آمریکاست که فقط 14 هزار متر وسعت دارد فروشگاهی دایمی که در ارتفاعات عباس‌آباد افتتاح خواهیم کرد فضایی به وسعت 65 هزار متر مسقف شامل 4 تالار علم، 1 ساینیس هال و دو سالن برای تئاتر و کتاب در نظر گرفته‌ایم. این فروشگاه بزرگ کتاب توانایی نمایش تمامی آثار منتشر شده از ابتدای انقلاب تاکنون را به صورت یکجا دارد.
 
این عضو سیاستگذاری هفته کتاب در بخش دیگری از سخنانش به بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس پرداخت و گفت: از ثبت‌کنندگان خاطرات دفاع مقدس تشکر می‌کنم و از رزمندگانی که هنوز خاطراتی در سینه خود دارند خواهشمندم خاطرات خود را منتشر کنند.
 
وی سپس به خدمتی که دفاع مقدس به انتشار کتاب‌های حوزه جنگ کرد پرداخت و گفت: اگر قبل از انقلاب اسلامی سراغی از رمان‌هایی در مورد جنگ می‌گرفتیم هیچ نشانی نمی‌یافتیم اما اکنون هزاران کتاب هم درباره دفاع مقدس بنویسیم باز هم کم است وقت آن است که کتاب‌ها به دفاع مقدس خدمت کنند.
 
صلاحی در پایان سخنانش به ذکر خاطراتی از شهید شهرام‌فر پرداخت و گفت: او مظلومانه توسط اکناف داعشی‌‌ها به شهادت رسید آیا حیف نیست که سرگذشت چنین شهیدان مکتوب نشود.
 
تاکید بر کیفی‌سازی آثار حوزه دفاع‌مقدس
سرهنگ پاشاپور دیگر سخنران این آیین بود، وی در سخنانش با اشاره به ارزشمندی و نفیس‌بودن کالای کتاب گفت: این ارزشمندی بیش از همه به اصحاب قلم بازمی‌گردد در جوامع گوناگون فعالان عرصه نشر در تکامل اندیشه بشر نقش مهمی دارد. خداوند نیز بر قلم قسم نیز یاد کرده است.
 
وی گفت: کتابی که بتواند سرنوشت تاریخ‌ساز یک ملت را پوشش دهد از جایگاه ویژه‌ای در میان محققان برخوردار است. تاریخ دفاع مقدس را باید بدون تعصب نگاشت.
 
پاشاپور تاکید کرد: اگر بتوان سرگذشت قهرمانان دوران دفاع مقدس را فارغ از توصیفات رایج در ادبیات دفاع مقدس معرفی کرد برای جوانان کاربردی‌تر خواهد بود و ثبت تاریخ دفاع‌مقدس در سرنوشت کشور تاثیرگذار است.
 
رئیس سازمان ایثارگران نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه هنوز به ساحل دریای دفاع مقدس نرسیده‌ایم و به عمق آن پی نبرده‌ایم یادآور شد: بررسی علل بی‌انگیزگی محققان به نگارش درباره تاریخ دفاع مقدس از سوی سازمان ایثارگران ارتش در دست انجام است.
 
وی با بیان اینکه جذابیت‌های فضای مجازی باعث مهجور شدن کتاب و کتابخوانی شده است، گفت: اگر آثاری باکیفیت بنویسیم بازار کتاب نیز از آن تاثیر خواهد پذیرفت.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ آبان ۹۵ ، ۲۰:۱۳
اعظم سادات سرآبادانی
گزارش تشییع پیکر خبرنگار شهید محسن خزایی؛
مراسم تشییع پیکر خبرنگار شهید محسن خزایی صبح امروز در مسجد بلال صدا و سیما برگزار شد.
به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق؛ مراسم تشییع پیکر خبرنگار شهید جبهه مقاومت، محسن خزایی از ساعت 09:30 دقیقه از مقابل مسجد بلال سازمان صدا و سیما آغاز شد.

این شهید والامقام، عصر روز شنبه 22 آبان ماه، در حالی که مشغول تهیه گزارش تصویری از خط مقدم جبهه نبرد با تروریست‌ها در حلب سوریه بود، مورد اصابت ترکش خمپاره قرار گرفت و به شهادت رسید.

پیکر شهید خزایی، دیروز در سوریه در حرم حضرت زینب (س) تشییع شد و امروز پس از تشییع از مقابل مسجد بلال صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران به زادگاهش در زاهدان برای خاکسپاری منتقل می‌شود.

مسئولین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهید محسن خزایی فضا و مکان را برای برگزاری هرچه با شکوه‌تر این مراسم آماده کرده‌اند.

لحظه به لحظه بر تعداد شرکت کنندگان این مراسم اضافه می‌شود. سردار طلایی، سردار نقدی (رئیس سازمان بسیج مستضعفین)، حاج صادق آهنگران، دکتر علاء الدین بروجرد (رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی)، سید مهرداد سید مهدی (رئیس خبرگزاری صدا و سیما)، بیژن نوباوه، حجت الاسلام والمسلمین محمدحسن ابوترابی فرد و ... از جمله حاضران در این مراسم هستند.

قرار است قبل از شروع برنامه در شبستان مسجد بلال زیارت عاشورا خوانده شود. محمد رحمان نظام اسلامی و مجید زین العابدین مدیر شبکه پنج سیما زیارت عاشورا را قرائت می‌کنند.

لاریجانی: خزایی گل سرسبد خبرنگاران بود/ علی عسکری: شهیدی که مظلومیت‌ها را نشان داد 
 دکتر عبدالعلی علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما، حجت الاسلام و المسلمین موسوی مقدم قائم مقام رئیس صدا و سیما هم در این مراسم حاضر شدند. علی دارابی معاون امور استان‌های صدا و سیما، مرتضی میرباقری  و رضا حسین زاده گوینده خبر هم از دیگر حاضران در این تشییع باشکوه هستند.

گفتنی است که خانواده شهید محسن خزایی دیروز وارد تهران شدند و شب گذشته در معراج شهدا و فرودگاه میزبان شهید محسن خزایی بودند. خانواده این شهید بزرگوار، با حضور در مسجد بلال صدا و سیما، برای آخرین بار با این شهید وداع می‌کند.

10:00 پیکر شهید محسن خزایی وارد مسجد بلال صدا و سیما شد.

لاریجانی: خزایی گل سرسبد خبرنگاران بود/ علی عسکری: شهیدی که مظلومیت‌ها را نشان داد 
علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی هم در مراسم حاضر شد. در این مراسم حاج صادق آهنگران ضمن روضه‌خوانی و مداحی، اشعاری را در وصف مدافعان حرم خواند. مداحی حاج صادق آهنگران با حال و هوای حسینی، رنگ و بوی حضرت رقیه (س) و وداع ایشان با پدر بزرگوارش را به خود گرفت. قرار است پس از پایان این مداحی و روضه خوانی، علی لاریجانی رئیس سازمان صدا و سیما سخنرانی کند.
 
 
علی لاریجانی در سخنرانی مراسم تشییع پیکر شهید خزایی گفت: شهید محسن خزایی گل سرسبد صدا و سیما بود. برای همه ما لحظات درد آور و سختی است. اما این ملت، ملت مجاهدی است و در راه اهداف خودش با مجاهدت حاضر می‌شود. خبرنگاران صدا و سیما، نیروهای مسلح نیستند اما اینکه در چنین میادینی هستند یعنی اینکه ما در کنار اهدافمان همه جوره ایستادیم. عزیزان رسانه ملی بر خود ببالند.  شهادت محسن خزایی این پیام را برای همه کشورها دارد که ما ایستاده ایم. آنچه در منطقه ایجاد شده دست ساز است و توسط آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی سفلگان منطقه ایجاد شده و می‌خواهند اوضاع را برای رژیم صهیونیستی آرام کنند. ملت ایران اما با شناخت در این عرصه حضور دارد.
 لاریجانی: خزایی گل سرسبد خبرنگاران بود/ علی عسکری: شهیدی که مظلومیت‌ها را نشان داد
دکتر علی عسکری رئیس سازمان صدا و سیما هم در سخنانی اظهار داشت: شهید خزایی دشمن را شناخت و در مقابل جبهه رسانه ای کفر راوی صادق و شجاع بود. او گزارشگری فصیح، بلیغ و عاشق شهادت بود.

رئیس سازمان صدا و سیما گفت: او با بصیرت هجرت کرد. شهید خزایی، خبرنگاری با درک عمیق از تحولات جهانی و دشمن شناس بود و به همین خاطر دشمن را شناخت و در مقابل جبهه کفر راوی صادقی بود که مظلومیت‌ها را نشان داد. او خبرنگاری شجاع بود.  
 
محمد هادی خزایی فرزند شهید خزایی هم در این مراسم با بیان سخنانی گفت: شهید خزایی می گفت یار و یاور ولایت فقیه باشید و رهبر را تنها نگذارید.
 
لاریجانی: خزایی گل سرسبد خبرنگاران بود/ علی عسکری: شهیدی که مظلومیت‌ها را نشان داد 

وی افزود: تا وقتی امثال حاج قاسم سلیمانی هستند، تکفیری‌ها هیچ کار نمی‌توانند بکنند و نابودی آنها نزدیک است.
 
حجت الاسلام ابوالمعالی دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر سازمان صدا وسیما بر پیکر شهید نماز خواند. 
 
گفتنی است؛ پیکر این شهید برای خاکسپاری به زاهدان منتقل شد.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ آبان ۹۵ ، ۲۰:۱۲
اعظم سادات سرآبادانی